Møt Claudio (17):

Som vertsfamilie står dere for kost og losji. Eleven dekker alt annet selv og kommer med lommepenger, for å kunne dekke kostnader til buss, kino, klær og andre personlige utgifter.

Matchen mellom elev og familie er veldig viktig. Dere vet best selv hvem som passer inn i deres familie, derfor er det vertsfamilien som velger eleven. På denne siden kan du lese mer om elevene som kommer til Norge – kanskje en av dem passer perfekt inn hos dere!

  • AUG‘2023 – JUN’2024
  • Mexico
  • 17 år
  • Skal gå i VG2
  • I Norge for 10 måneder
  • Liker å tegne, spille gitar og å lese

Claudio fra Mexico

Claudio fra Mexico skal være i Norge i 10 måneder. Familien bekriver han som en tolerant og åpen person med respekt for andre. Han har et nært forhold til både familie og venner. Claudio er veldig motivert for å lære mer om Norge, norsk kultur og bo hos en vertsfamilie.

På fritiden liker Claudio å tegne, spille gitar og å lese. Å være kreativ er det beste han vet. Han har gått på en skole i Mexico der de hjelper hverandre til å lære med læreren i bakgrunnen, dette har ført til at han blitt mer selvstendig.

«I hope I can explore and know new people, different people, different point of views and beliefs. I wish to learn what it is like to be one of you, to create a new me from this, to help others, to assist those who need it. I hope to to create new friendships, to be myself, to adjust to a new way of life, to feel safe, to be trusted, but also to trust.

En tidligere vertsfamilie forteller:

«Hun smeltet inn i familien og fant sin rolle nesten umiddelbart. Hun bidro der det var nødvendig, og var både interessert og oppsøkende», forteller Margrethe Hauge om hvordan hun og familien opplevde det da 16 år gamle Jennifer fra Tyskland kom for å bo hos dem i 10 måneder.

Kontakt meg for mer informasjon

Å få mer informasjon er helt uforpliktende. Det gjør deg bedre kjent med utvekslingsprogrammet og hvordan det hele fungerer, før du ev. tar en beslutning.

Bli vertsfamilie kontakt
*
Sending

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler.   Les mer