Møt Ella (15):

Som vertsfamilie står dere for kost og losji. Eleven dekker alt annet selv og kommer med lommepenger, for å kunne dekke kostnader til buss, kino, klær og andre personlige utgifter.

Matchen mellom elev og familie er veldig viktig. Dere vet best selv hvem som passer inn i deres familie, derfor er det vertsfamilien som velger eleven. På denne siden kan du lese mer om elevene som kommer til Norge – kanskje en av dem passer perfekt inn hos dere!

  • AUG‘2023 – DES’2023
  • Sveits
  • 15 år
  • Skal gå i VG1 eller VG2
  • I Norge for 5 måneder
  • Spiller piano og bassgitar. Lidenskap for speideren.

Ella fra Sveits

Ella kommer fra Sveits og skal være i Norge i 5 måneder. Hun har en forelder fra Nord-Makedonia og en fra Sveits. Familien beskriver Ella som en person som er fleksibel, tilpasningsdyktig og god til å kommunisere.

På fritiden liker Ella å spille piano og elektrisk bassgitar. Hennes største lidenskap er speideren. Ella har vært med i en spesiell speidergruppe der de har hatt fokus på roing og seiling på sjøen. I tillegg liker Ella å gå på turer med familien på sommeren og stå på ski og snowboard på vinteren.

Ella sier at «My family and I have been several times in Norway, in different areas. After every holiday we write cards for our loved once. And on one card to my friend, I wrote that I’m going to live in Norway someday. I love the vibe in Norway, the people and the nature. The different cities and the different nature.»

En tidligere vertsfamilie forteller:

«Hun smeltet inn i familien og fant sin rolle nesten umiddelbart. Hun bidro der det var nødvendig, og var både interessert og oppsøkende», forteller Margrethe Hauge om hvordan hun og familien opplevde det da 16 år gamle Jennifer fra Tyskland kom for å bo hos dem i 10 måneder.

Kontakt meg for mer informasjon

Å få mer informasjon er helt uforpliktende. Det gjør deg bedre kjent med utvekslingsprogrammet og hvordan det hele fungerer, før du ev. tar en beslutning.

Bli vertsfamilie kontakt
*
Sending

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler.   Les mer