Møt Nele (16):

Som vertsfamilie står dere for kost og losji. Eleven dekker alt annet selv og kommer med lommepenger, for å kunne dekke kostnader til buss, kino, klær og andre personlige utgifter.

Matchen mellom elev og familie er veldig viktig. Dere vet best selv hvem som passer inn i deres familie, derfor er det vertsfamilien som velger eleven. På denne siden kan du lese mer om elevene som kommer til Norge – kanskje en av dem passer perfekt inn hos dere!

  • AUG‘2023 – JUN’2024
  • Tyskland
  • 16 år
  • Skal gå i VG1 eller VG2
  • I Norge for 10 måneder
  • Driver med volleyball og synging

Nele fra Tyskland

Nele fra Tyskland gleder seg til å tilbringe 10 måneder i Norge. Familien beskriver Nele som en person som liker å utfordre seg selv. Hun er også veldig glad i å hjelpe andre. Venner beskriver Nele som lojal og hun har kontakt med de fleste vennene fra tidlig i barndommen.

På fritiden liker Nele å spille volleyball, der hun er kaptein på laget og hjelper treneren. I tillegg er hun glad i å synge. Familien visste ikke at hun var så flink til å synge før hun var på audition på skolen. Nele er også glad i å spille spill, fotografering, gå på tur, camping og å lage mat.

«Seeing and experiencing Norwegian life is a big dream of mine and in return I could introduce you to German culture and e.g. its food! I would love to show you my favourite German dishes, maybe we could cook them together?»

En tidligere vertsfamilie forteller:

«Hun smeltet inn i familien og fant sin rolle nesten umiddelbart. Hun bidro der det var nødvendig, og var både interessert og oppsøkende», forteller Margrethe Hauge om hvordan hun og familien opplevde det da 16 år gamle Jennifer fra Tyskland kom for å bo hos dem i 10 måneder.

Kontakt meg for mer informasjon

Å få mer informasjon er helt uforpliktende. Det gjør deg bedre kjent med utvekslingsprogrammet og hvordan det hele fungerer, før du ev. tar en beslutning.

Bli vertsfamilie kontakt
*
Sending

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler.   Les mer