fbpx

Møt Valentin (16):

Valentin bor hos en velkomstfamilie i Nordland og trenger en vertsfamilie fra mars til juni 2023.

Som vertsfamilie står dere for kost og losji. Eleven dekker alt annet selv og kommer med lommepenger, for å kunne dekke kostnader til buss, kino, klær og andre personlige utgifter.

Matchen mellom elev og familie er veldig viktig. Dere vet best selv hvem som passer inn i deres familie, derfor er det vertsfamilien som velger eleven. På denne siden kan du lese mer om elevene som kommer til Norge – kanskje en av dem passer perfekt inn hos dere!

  • MAR‘2023 – JUN’2023
  • Sveits
  • 16 år
  • Går i VG2
  • I Norge for 5 måneder
  • Spiller gitar og liker å campe

Valentin fra Sveits

Valentin kommer fra Sveits og skal være i Norge hele vårsemesteret. For tiden bor han hos en velkomstfamilie som ikke har mulighet til å være vertsfamilie for han hele semesteret. Derfor trenger han nå ny familie, kan det være dere?

Valentin beskriver seg selv som en rolig person som har et nært forhold til både familien og vennene sine.

Valentin har spilt gitar i syv år og er lidenskapelig opptatt av dette. Han er også glad i å drive med både håndtverk og kunst. Valentin trives godt i Norge da han er veldig glad i å være omgitt av vakker natur og campe.

«I hope to learn more about Norway and see the promising nature as well as a dark winter and a bright summer»

Har du lyst å vite mer om Valentin?

En tidligere vertsfamilie forteller:

«Hun smeltet inn i familien og fant sin rolle nesten umiddelbart. Hun bidro der det var nødvendig, og var både interessert og oppsøkende», forteller Margrethe Hauge om hvordan hun og familien opplevde det da 16 år gamle Jennifer fra Tyskland kom for å bo hos dem i 10 måneder.

Kontakt meg for mer informasjon

Å få mer informasjon er helt uforpliktende. Det gjør deg bedre kjent med utvekslingsprogrammet og hvordan det hele fungerer, før du ev. tar en beslutning.

Bli vertsfamilie kontakt
*
Sending

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler.   Les mer