fbpx

Møt Anna Kristine (16):

Anna Kristine kommer til Norge i august og trenger en vertsfamilie.

Som vertsfamilie står dere for kost og losji. Eleven dekker alt annet selv og kommer med lommepenger, for å kunne dekke kostnader til buss, kino, klær og andre personlige utgifter.

Matchen mellom elev og familie er veldig viktig. Dere vet best selv hvem som passer inn i deres familie, derfor er det vertsfamilien som velger eleven. På denne siden kan du lese mer om elevene som kommer til Norge – kanskje en av dem passer perfekt inn hos dere!

  • AUG‘22 – JUN’23
  • Italia
  • 16 år
  • Skal gå i VG1 eller VG2
  • I Norge for 10 måneder
  • Spiller tennis

Anna Kristine fra Italia

Anna Kristine er en vennlig, snill jente fra Italia, som kommer til Norge i August 2022 for å være her på utveksling et helt skoleår. Anna Kristine har norsk opprinnelse (norsk bestemor) og ser frem til å lære mer om den kulturelle bakgrunnen sin.

Anna Kristine beskriver seg som nysgjerrig og utadvendt. Hun får lett nye venner og liker å være sosial. På fritiden er hun glad i å synge, spiller tennis på konkurransenivå, og er også glad i svømming og ski. I tillegg er er hun svært interessert i mote og musikk.

“.. and I would like you to know I am very excited for this experience and I am looking forward to being in Norway”

Vil du bli bedre kjent med Anna Kristine?

En tidligere vertsfamilie forteller:

«Hun smeltet inn i familien og fant sin rolle nesten umiddelbart. Hun bidro der det var nødvendig, og var både interessert og oppsøkende», forteller Margrethe Hauge om hvordan hun og familien opplevde det da 16 år gamle Jennifer fra Tyskland kom for å bo hos dem i 10 måneder.

Kontakt meg for mer informasjon

Å få mer informasjon er helt uforpliktende. Det gjør deg bedre kjent med utvekslingsprogrammet og hvordan det hele fungerer, før du evt. tar en beslutning.

Bli vertsfamilie kontakt
*
Sending

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler.   Les mer