fbpx

Møt Gioia (16):

Gioia kommer til Norge i august og trenger en vertsfamilie.

Som vertsfamilie står dere for kost og losji. Eleven dekker alt annet selv og kommer med lommepenger, for å kunne dekke kostnader til buss, kino, klær og andre personlige utgifter.

Matchen mellom elev og familie er veldig viktig. Dere vet best selv hvem som passer inn i deres familie, derfor er det vertsfamilien som velger eleven. På denne siden kan du lese mer om elevene som kommer til Norge – kanskje en av dem passer perfekt inn hos dere!

  • AUG‘22 – DES’22
  • Italia
  • 16 år
  • Skal gå i VG 1 eller VG 2
  • I Norge for 5 måneder
  • Glad i hester, lese bøker og skrive noveller

Gioia fra Italia

Gioia er en rolig, ansvarlig og reflektert jente fra Italia, som kommer til Norge i August 2022 for å være her på utveksling i ett skolesemester.

Gioia er glad i dyr, spesielt hester. Hun har drevet med hesteridning siden hun var liten, og håper også å kunne fortsette med det mens hun er i Norge. På fritiden ellers leser hun gjerne bøker, skriver noveller eller lytter til musikk.

“I`m looking forward to coming to Norway. I am grateful for the opportunity”

Vil du bli bedre kjent med Gioia?

En tidligere vertsfamilie forteller:

«Hun smeltet inn i familien og fant sin rolle nesten umiddelbart. Hun bidro der det var nødvendig, og var både interessert og oppsøkende», forteller Margrethe Hauge om hvordan hun og familien opplevde det da 16 år gamle Jennifer fra Tyskland kom for å bo hos dem i 10 måneder.

Kontakt meg for mer informasjon

Å få mer informasjon er helt uforpliktende. Det gjør deg bedre kjent med utvekslingsprogrammet og hvordan det hele fungerer, før du ev. tar en beslutning.

Bli vertsfamilie kontakt
*
Sending

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler.   Les mer