fbpx

Møt Hannah (15):

Hannah kommer til Norge i august og trenger en vertsfamilie.

Som vertsfamilie står dere for kost og losji. Eleven dekker alt annet selv og kommer med lommepenger, for å kunne dekke kostnader til buss, kino, klær og andre personlige utgifter.

Matchen mellom elev og familie er veldig viktig. Dere vet best selv hvem som passer inn i deres familie, derfor er det vertsfamilien som velger eleven. På denne siden kan du lese mer om elevene som kommer til Norge – kanskje en av dem passer perfekt inn hos dere!

  • AUG‘22 – JUN’23
  • Tyskland
  • 15 år
  • Skal gå i VG 1
  • I Norge for 10 måneder
  • Liker hester og å lese bøker

Hannah fra Tyskland

Tyske Hannah beskriver seg som litt sjenert, men rett frem og morsom person som liker å bli kjent med andre mennesker og oppleve nye ting. Hun beskrives av andre som åpensinnet, nysgjerrig, disiplinert og ambisiøs.

Etter skoletid går hun gjerne på en kafé med venner for å gjøre lekser. På fritiden ellers er hun glad i å lese bøker, favorittboken er “Et helt halvt år” av Jojo Moyes, høre på musikk og ridning når hun har tid.

Hannah ser frem til å oppleve snø, lyse sommerkvelder og kanskje muligheten til å se Nordlyset.

“I am really looking forward to take part in your family and the Norwegian culture.”

Vil du bli bedre kjent med Hannah?

En tidligere vertsfamilie forteller:

«Hun smeltet inn i familien og fant sin rolle nesten umiddelbart. Hun bidro der det var nødvendig, og var både interessert og oppsøkende», forteller Margrethe Hauge om hvordan hun og familien opplevde det da 16 år gamle Jennifer fra Tyskland kom for å bo hos dem i 10 måneder.

Kontakt meg for mer informasjon

Å få mer informasjon er helt uforpliktende. Det gjør deg bedre kjent med utvekslingsprogrammet og hvordan det hele fungerer, før du evt. tar en beslutning.

Bli vertsfamilie kontakt
*
Sending

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler.   Les mer