fbpx

Møt Luce (15):

Luce kommer til Norge i august og trenger en vertsfamilie.

Som vertsfamilie står dere for kost og losji. Eleven dekker alt annet selv og kommer med lommepenger, for å kunne dekke kostnader til buss, kino, klær og andre personlige utgifter.

Matchen mellom elev og familie er veldig viktig. Dere vet best selv hvem som passer inn i deres familie, derfor er det vertsfamilien som velger eleven. På denne siden kan du lese mer om alle elevene som kommer til Norge – kanskje en av dem passer perfekt inn hos dere!

  • AUG‘22 – DES’22
  • Belgia
  • 15 år
  • Skal gå i VG1 eller VG2
  • I Norge for 5 måneder
  • Aktiv, spiller fiolin og glad i naturen

Luce fra Belgia

Luce kommer fra Belgia og beskriver seg som en utadvendt, entusiastisk og nysgjerrig jente.

På fritiden er Luce glad i å gå turer i en nærliggende skog, lage mat, bake noe eller lese en bok. Hun er også interessert i astronomi og gleder seg til å se den norske stjernehimmelen.

Luce er aktiv og liker både tennis, karate og fekting. Hun er også interessert i naturen, en viktig grunn til at hun valgte å reise til Norge på utveksling.

“I am looking forward to seeing the Norwegian landscape covered in snow”

Vil du bli bedre kjent med Luce?

En tidligere vertsfamilie forteller:

«Hun smeltet inn i familien og fant sin rolle nesten umiddelbart. Hun bidro der det var nødvendig, og var både interessert og oppsøkende», forteller Margrethe Hauge om hvordan hun og familien opplevde det da 16 år gamle Jennifer fra Tyskland kom for å bo hos dem i 10 måneder.

Kontakt meg for mer informasjon

Å få mer informasjon er helt uforpliktende. Det gjør deg bedre kjent med utvekslingsprogrammet og hvordan det hele fungerer, før du evt. tar en beslutning.

Bli vertsfamilie kontakt
*
Sending

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler.   Les mer