fbpx

Møt Marlis (16):

Marlis kommer til Norge i august og trenger en vertsfamilie.

Som vertsfamilie står dere for kost og losji. Eleven dekker alt annet selv og kommer med lommepenger, for å kunne dekke kostnader til buss, kino, klær og andre personlige utgifter.

Matchen mellom elev og familie er veldig viktig. Dere vet best selv hvem som passer inn i deres familie, derfor er det vertsfamilien som velger eleven. På denne siden kan du lese mer om alle elevene som kommer til Norge – kanskje en av dem passer perfekt inn hos dere!

  • AUG‘22 – JUN’23
  • Tyskland
  • 16 år
  • Skal gå i VG 1 eller VG 2
  • I Norge for 10 måneder
  • Spiller fotball og piano

Marlis fra Tyskland

Marlis fra Tyskland kommer til Norge i august for å være på utveksling et skoleår.

Marlis beskriver seg som en vennlig og åpen person som er til å stole på om som liker å lytte til andre.

Marlis liker å være aktiv, spesielt utendørs, for eksempel er hun glad i å gå turer i fjellet og i sommersesongen er hun ofte ute i robåt. Hun har alltid vært glad i fotball og har spilt på et fotball-lag det siste året. Hun er også glad i vinter og vinteraktiviteter.

På fritiden treffer Marlis gjerne vennene sine, da kan de finne på å bake sammen, spille badminton eller bare prate. Hun er også glad i å lese bøker.

“Tusen takk for giving me the opportunity to live in Norway for a year. I am really looking forward to having a great time together with you and being a part of your family! I hope we will meet soon in real life!”

Kanskje Marlis kan være ditt nye familiemedlem?

En tidligere vertsfamilie forteller:

«Hun smeltet inn i familien og fant sin rolle nesten umiddelbart. Hun bidro der det var nødvendig, og var både interessert og oppsøkende», forteller Margrethe Hauge om hvordan hun og familien opplevde det da 16 år gamle Jennifer fra Tyskland kom for å bo hos dem i 10 måneder.

Kontakt meg for mer informasjon

Å få mer informasjon er helt uforpliktende. Det gjør deg bedre kjent med utvekslingsprogrammet og hvordan det hele fungerer, før du evt. tar en beslutning.

Bli vertsfamilie kontakt
*
Sending

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler.   Les mer