Møt Johanna (17):

Johanna kom til Norge i august, og har nå behov for ny vertsfamilie. Johanna går på en videregående skole i Rogaland, og håpet er at hun kan fortsette der. Hun skal være i Norge frem til skoleslutt i juni.

Som vertsfamilie står dere for kost og losji. Eleven dekker alt annet selv og kommer med lommepenger, for å kunne dekke kostnader til buss, kino, klær og andre personlige utgifter. Det er mulighet for å søke om vertsfamilie-honorar.

Matchen mellom elev og familie er veldig viktig. Dere vet best selv hvem som passer inn i deres familie, derfor er det vertsfamilien som velger eleven. På denne siden kan du lese mer om Johanna – kanskje vil hun passe inn hos dere?

  • AUG‘23 – JUN’24
  • Tyskland
  • 17 år
  • VG 2
  • I Norge frem til juni 2024
  • Glad i fotball, lese bøker og være i naturen

Johanna fra Tyskland

Johanna er en livlig og målbevisst jente fra Tyskland, som har vært i Norge siden august 2023. Hun kan allerede en hel del norsk. Nå trenger hun en ny vertsfamilie, som kan være vertsfamilie frem til skoleslutt i juni.

Hjemme i Tyskland er Johanna et aktivt medlem av sitt lokale fotballag, og finner samhold og vennskap blant lagkameratene. Fotballbanen er hvor hun føler seg mest hjemme, men hun liker også ridning og å spille klarinett i skolekorpset. Disse interessene gjenspeiler hennes varierte interesser og lidenskaper, og utfyller hennes aktive livsstil med øyeblikk av ro og kunstnerisk uttrykk.

“I hope I can bring my traditions with me and we can exchange.”

Vil du bli bedre kjent med Johanna?

En tidligere vertsfamilie forteller:

«Hun smeltet inn i familien og fant sin rolle nesten umiddelbart. Hun bidro der det var nødvendig, og var både interessert og oppsøkende», forteller Margrethe Hauge om hvordan hun og familien opplevde det da 16 år gamle Jennifer fra Tyskland kom for å bo hos dem i 10 måneder.

Kontakt meg for mer informasjon

Å få mer informasjon er helt uforpliktende. Det gjør deg bedre kjent med utvekslingsprogrammet og hvordan det hele fungerer, før du ev. tar en beslutning.

Bli vertsfamilie kontakt
*
Sending

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler.   Les mer