Om FRAM Education

– en helnorsk organisasjon som
har oppfylt utvekslingsdrømmer siden 2016.

Hvem er FRAM Education?

Når vi sier vi er til for studentenes beste, mener vi det.
Å reise på utveksling er en stor opplevelse man tar med seg resten av livet. Da gjør vi vårt ytterste for at den opplevelsen skal bli bra, med god veiledning i søknadsprosessen, grundige forberedelser før avreise og kontakt under utvekslingsåret. Har du behov for en videosamtale med oss, tross tidsforskjell– stiller vi opp. Vi vet hvor viktig det er å kunne ha noen som forstår hvordan det er å være utvekslingsstudent. Vi har vært der selv – i alle oppturer og nedturer.

Når vi sier vi gir personlig oppfølging, mener vi det.
FRAM er en liten og personlig organisasjon. Hos oss får du din egen kontaktperson, siden vi har såpass få studenter. Vi liker å bli kjent med studentene våre, noe som også gjør jobben vår mer innholdsrik. Og husk – vi skal tross alt samarbeide i nesten 2 år.

Når vi sier vi er en transparent organisasjon, mener vi det.
Hos oss vet du hva du får, hvem vi jobber med, hvor mange studenter vi har, og hvor pengene går. Lurer du på noe, skal du få svar. Vi har ingenting å skjule.

Vi trives med jobben vår og liker det vi gjør. For at team FRAM skal trives, er det viktig for oss med gjensidig respekt og tillit i den tiden vi samarbeider. Vi er folk som jobber med folk.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg. 

Team FRAM

Hvorfor velge FRAM Education?

  • Et begrenset antall studenter

  • Personlig oppfølging

  • Godkjent av DIKU og Lånekassen

  • Nøye utvalgte partnere

  • Gode forberedelser og transparent kommunikasjon

Linnea, Australia_utveksling

Les om Linnea sitt år i Australia

Velg mellom flere spennende destinasjoner. Avtal en gratis og uforpliktende samtale – så er du i gang.

  • Se alle destinasjoner
Linnea, Australia_utveksling

Les om Linnea sitt år i Australia

Velg mellom flere spennende destinasjoner. Avtal en gratis og uforpliktende samtale– så er du i gang.

  • Se alle destinasjoner

Møt oss i FRAM Education

Møt oss i FRAM Education

Julianne | Program Manager

Med en mastergrad i kultur- og samfunnspsykologi og mange års erfaring med å jobbe med mennesker har Julianne et godt grunnlag for å følge opp og ta vare på elevene som reiser på utveksling gjennom oss. Hun har også selv vært på utveksling i tillegg til å ha bodd mange år i utlandet. Julianne er der for å støtte deg gjennom hele ditt utvekslingsopphold, uansett hva det skulle gjelde.

Anna | Country Manager

Som tidligere utvekslingsstudent vet Anna hvordan kommende utvekslingsstudenter har det, både før, under og etter oppholdet. Hun har jobbet med utveksling siden 2011 og legger stor vekt på gode forberedelser slik at studentene og de foresatte får det beste grunnlaget for utvekslingen.

Siri | Administrasjon og Økonomi

Studentene er
mest fornøyd med
våre forberedelser
– og 93% anbefaler oss!

*Rapporten ble publisert av Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning i desember 2019. Den er basert på undersøkelser de gjorde av studenter som var på utveksling skoleåret 2018/2019, og ble gjennomført våren 2019. Momento Education Norway byttet navn til FRAM Education mars 2021. Denne undersøkelsen er fortsatt like relevant, selv om vi i mellomtiden har byttet navn. Vi fortsetter med å strekke oss for våre utvekslingsstudenter, så de kan få den beste opplevelsen.

Vi blir utrolig glade når arbeidet vårt gir resultater – og ikke minst at studentene våre opplever at vi faktisk bryr oss. Det varmer når de sier at de vil anbefale oss videre til andre studenter som ønsker å reise.

Resultatene fra den siste DIKU-undersøkelsen* viser at studentene var mest fornøyd med våre forberedelser (s. 43 i rapporten). I tillegg opplevde 64 % å få individuell veiledning hos oss, mens gjennomsnittet var på 21 % (s. 106 i rapporten).

Det som kanskje er det største kvalitetsstempelet, er at 93 % av våre studenter vil anbefale oss videre (s. 63 i rapporten).

Vi vil fortsette å gjøre det vi kan for å gi god og personlig oppfølging til våre studenter, slik at de får et så godt opphold som mulig.

Målet vårt har aldri vært å bli den største – men å være den beste.

Rapporten finnes her:​ ​https://diku.no/aktuelt/utveksling-er-attraktivt-for-arbeidsgivere

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler.   Les mer