En tidligere student forteller:

Katarina i New Zealand

Havelock North High School, New Zealand

Det var trist å sei farvel til venner og familie, men heldigvis hadde eg to utrulig kjekke jenter som eg reiste med. De gjorde den lange reisen til New Zealand så mye mer gøy. Når vi endelig kom til New Zealand, skulle vi tilbringe en uke i Wellington på en “Welcome-Camp” sammen med andre utvekslingsstudenter. Vi lærte utrulig mye om landet, og fikk mange kjekke aktiviteter som gjorde at vi knyttet et veldig godt bånd på kort tid.

Jeg og en annen blei sendt videre til hvor vi skulle gå på skole når campen var ferdig. Der fikk vi møte våre vertsfamilie. Vi begynte nesten med en gang på skolen (etter å fått oss skoleuniformen som vi må bruke). Siden den tid har jeg fått opplevd utrulig mye og fått mye erfaring bare på disse to månadene, selvom det var litt tøft i begynnelsen, som jeg vil tro er nokså normalt.

Vi har gjort aktiviteter med de andre internasjonale som Stand Up Padling Board og hiking-trip i fjellet. Jeg har blitt kjent med nye mennesker (kiwier) som jeg har dratt på tur med, piknik, “Soft Archery”, og mye mer. Familien min tok meg godt i mot og vi har allerede dratt på ulike turer, blant anna til Auckland. Videre håper og tror jeg at jeg får noen like fantastiske opplevelser som jeg allerede har fått. Jeg har allerede lagt masse mer planer til det kommende året.

Hilsen Katarina

Se flere erfaringer fra tidligere utvekslingsstudenter

©FRAM Education

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler.   Les mer